Ronde eiken industriële tafel x

749.00

Wissen

Beschrijving

Deze ronde industriële eiken tafel heeft op de foto een zwart stalen onderstel, deze eiken tafel is in 8 kleuren te verkrijgen en het onderstel is in elke ral kleur te verkrijgen tegen meerprijs van 50 of 75 euro. De glanzend zwarte dubbele x poot is de meest bestelde en daarom het goedkoopst, de andere kleuren die veel besteld worden zijn wit, staal kleur(transparante lak) en mat zwart deze zijn tegen een meerprijs van 50 euro te verkrijgen. Alle andere kleuren zijn 75 euro extra, deze kun je het beste via de mail of telefonisch bestellen. We raden daarnaast aan eerst even langs te komen om te kijken welke maat tafel het beste past.

De meest bestelde industriële eiken tafel is die met de glanzend zwarte poot in de afmeting 130x130x78 omdat deze goed past in de meeste huiskamers en geschikt is voor 4 of 5 stoelen.
Om een goede indruk te krijgen van hoe groot deze tafel is en om de juiste kleur uit te kiezen is het verstandig om eerst in onze showroom te komen kijken zodat je zeker weet dat je de juiste kleur besteld.

Al onze industriële tafels vallen onder onze unieke garantie, als er iets niet goed is dan lossen we dit gratis en goed voor je op. Indien je vragen hebt dan horen we dit graag van je, en als je graag langs wil komen om te kijken maak dan even een afspraak dan zorgen dat er iemand aanwezig is, we kunnen je overdag laten zien wat de mogelijkheden zijn maar ook in de avond of zelfs in het weekend.

Extra informatie

Kleur blad

Wit, Nostalgie, Kastanje, Grijs, Noten, Antiek grijs, Weissgrund, Taupe

Afmeting blad

120x120x78, 130x130x78, 140x140x78, 150x150x78, 160x160x78